Това, което прави Dunlop различна

Това, което отличава Dunlop от останалите – на пътя и на състезателната писта

Нашето наследство

Създаваме история

Ние започнахме с изобретяването на пневматичната гума през 1888 г. и оттогава сме движеща сила в иновациите. Нашите гуми са печелили състезания и награди, но най-важното е, че те са дали на поколения шофьори стандарти, на които те могат да разчитат.
Научете повече за нашето наследство
Всяка гума Dunlop е взискателно изпитана преди да напусне фабриката

Изпитвания на гуми

Вдигане на летвата

Ние сме изградили нашата репутация на високи технически показатели, така че ние подлагаме нашите гуми на изпитване, което измерва всичко, от безопасност и управление на пътя до шум и горивна ефективност. 
Научете за това как изпитваме нашите гуми
В Dunlop иновациите в областта на технологиите са в основата на всичко, което правим

Технология

Качество на шофиране

Технология – това е в основата на всичко, което правим. Нови идеи, които осигуряват високи технически показатели дори при най-трудните условия на шофиране. Ето защо, шофьорите се доверяват на името Dunlop навсякъде.
Научете повече за нашата технология
Някои от водещите световни производители на спортни и луксозни автомобили посочват гумите Dunlop като оригинално оборудване

Оригинално оборудване

Проектирани за вас

Ние работим с водещи производители на луксозни и спортни автомобили, за да гарантираме, че водачите от цял свят могат да се възползват от предимствата на високоскоростни гуми Dunlop.
Научете повече за оригиналното оборудване
Над 125 години качество от Dunlop

Критерии за качество

Нашето обещание за качество

3-15-50 – това са повече от просто едни числа; те описват задълбочените изпитвания, на които подлагаме нашите гуми, преди те да отговарят на нашите строги стандарти. Това е нашият ангажимент към вас – когато шофирате с Dunlop, можете да шофирате с увереност.
Научете повече за 3-15-50
Етикет на ЕС за гуми

Етикет на ЕС за гуми

Новият етикет на гумата за ЕС осигурява независима оценка на три важни показателя на гумите: горивна ефективност, сцепление с мокра настилка и външен шум. С един поглед бързо можете да прецените безопасността и екологичните характеристики на една гума.
Научете повече за етикета на ЕС за гуми