Dunlop on erilainen

Drive with Confidence

Dunlop ymmärtää mitä rakkaus autoiluun tarkoittaa. Renkaamme on suunniteltu varmistamaan, että saat aina kaiken irti autostasi.

Kaikki liittyy ajamiseen.

Ideologiamme on yksinkertainen: mitä parempi tuntuma tiehen, sitä mukavampaa on ajaminen. Siksi tietuntuma onkin kehitystyömme painopiste. Hyvän tietuntuman ansiosta ajokokemus muuttuu käsinkosketeltavaksi: Kaarreajo on täsmällistä. Ajoneuvo reagoi jokaiseen ohjauspyörän liikkeeseen nopeasti. Kuljettaja saa lisää reagointiaikaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Dunlopeilla ajaessa tunnet eron.

Radalta maanteille

Jokainen Dunlop-rengas on hyötynyt menestyksestämme kilparadalla. Ensimmäinen kilpailuvoitto saatiin vuonna 1902. Jo 1920-lukuun mennessä oli kehitetty yli 300 km:n tuntinopeuteen pystyviä renkaita. Nyt olemme saavuttaneet muun muassa 34 Le Mans -voittoa, kahdeksan F1-maailmanmestaruutta ja yli sata moottoripyöräilyn maailmanmestaruutta. Pyrimme edelleen siirtämään rajoja moottoriurheilussa. Paras tietämyksemme siirretään renkaisiin, joita myymme.

Maailman parhaisiin urheiluautoihin

Teemme yhteistyötä johtavien autonvalmistajien kanssa urheilu- ja luksusmallien suorituskyvyn maksimoimiseksi. Dunlopin renkaat asennetaan alkuperäisvarusteina muun muassa Porsche 911 Carrera-, BMW 5-sarjan, Audi TT- ja Mercedes SLK-autoihin. Se on osoitus jokaisen Dunlop-renkaan suorituskyvystä ja laadusta.

Lisätietoja

Moottoriurheilun aikajana