Dunlop-forskjellen

Kjør trygt

Dunlop vet nøyaktig hva det vil si å ha bildilla. Dekkene våre er designet for å hjelpe deg å få optimal kjøreytelse hver eneste gang.

Det handler om gleden ved å kjøre

Vi tenker som så: Jo mer du føler veien, desto mer spennende blir kjøreopplevelsen. Når vi utvikler nye dekk, står derfor veifølelsen hele tiden i fokus. En god veifølelse kjennes på kroppen. Større presisjon i svinger. Raskere respons hver gang du dreier på rattet. Mer tid til å reagere når du trenger det mest.

Du merker med en gang forskjellen når du kjører med Dunlop.

Fra racerbanen til landeveien

Suksessen på racerbanen er gull verdt for alle Dunlops dekktyper. Vi fikk vår første racingseier i 1902. Allerede på 1920-tallet laget vi dekk som tålte hastigheter over 300 km/t. Per i dag har vi 34 seiere på Le Mans, 8 F1 World Championship-titler og mer enn 100 MC World Championship-titler. Vi fortsetter å flytte grensene i racingverdenen. Kunnskapen og erfaringene vi tilegner oss, brukes til å gjøre dekkene våre enda bedre.

Valgt ut til verdens beste sportsbiler

Vi samarbeider med ledende bilprodusenter for å gi sports- og luksusmodeller optimal ytelse. Biler som for eksempel Porsche 911 Carrera, BMW 5-Series, Audi TT og Mercedes SLK leveres med Dunlop-dekk som originalutstyr. Det er en tillitserklæring til ytelsen og kvaliteten du får fra hvert eneste Dunlop-dekk.

Finn ut mer

Tidslinje for motorsport