V čem je Dunlop drugačen

Zaupajte v vožnjo

V Dunlopu vemo, kaj pomeni voziti z ljubeznijo. Naše pnevmatike vam bodo pomagale, da boste iz svojega vozila znova in znova izvabljali najboljše, kar zmore.

Pri vsem tem gre za vožnjo

Naša filozofija je preprosta: bolj čutiš cesto, vznemirljivejša je vožnja. Prav zato je pri naših razvojnih prizadevanjih občutenje ceste ves čas v ospredju. Večja odzivnost pomeni otipljivejše doživljanje vožnje. Večjo natančnost v ovinkih. Hitrejši odziv na vsak obrat volana. In več časa za vaš odziv, ko ga najbolj potrebujete.

Ko vozite z Dunlopovimi pnevmatikami, občutite razliko.

Z dirkališča na cesto

Prav vsaka Dunlopova pnevmatika je odraz naših uspehov na dirkališčih. Prvo zmago na dirkah smo zabeležili leta 1902. Od dvajsetih let prejšnjega stoletja izdelujemo pnevmatike, ki zmorejo hitrosti prek 300 km/h, zabeležili smo 34 zmag na dirkah Le Mansa, osvojili osem naslovov svetovnega prvenstva F1 in več kot sto naslovov na motociklističnih svetovnih prvenstvih. Nenehno prestavljamo meje zmogljivosti na področju avto-moto športa. In najboljše, kar smo se naučili, prenašamo na pnevmatike, ki jih prodajamo.

Izbrana za najboljše športne avtomobile na svetu

Sodelujemo z vodilnimi avtomobilskimi proizvajalci, da bi jim pomagali v največji meri povečati zmogljivost njihovih športnih in prestižnih modelov. Avtomobili, kot so Porsche 911 Carrera, BMW serije 5, Audi TT in Mercedes SLK, imajo kot prvo opremo nameščene Dunlopove pnevmatike. Zmogljivost in kakovost sta tisto, kar zaznamuje prav vsako Dunlopovo pnevmatiko.

Več lahko izveste tukaj

Motorsports timeline