Prednosti pneumatika Dunlop

Pouzdana vožnja

Kompanija Dunlop zna šta je to strast prema vožnji. Naši pneumatici su razvijeni sa ciljem da u svakom trenutku omoguće najbolje performanse vozila.

Vožnja je na prvom mestu

Naša filozofija je jednostavna: što više osećate put, vožnja je uzbudljivija. Zbog toga je povratna sprega na putu osnova naših razvojnih ciljeva. Bolja povratna sprega podrazumeva vožnju sa više osećaja. Veća preciznost u krivinama. Brži odziv pri svakom obrtu točka. I više vremena za reagovanje kada je to najpotrebnije.

Kada vozite sa pneumaticima Dunlop, osetićete razliku.

Pravo sa trkačke staze na put

Svaki pneumatik Dunlop koristi prednosti našeg uspeha na trkačkim stazama. Ostvarili smo prvu pobedu u trci 1902. godine. Do 20-ih godina prošlog veka već smo pravili pneumatike koji su omogućavali brzine preko 300 km/h. Danas možemo da se pohvalimo sa 34 pobede u trkama Le Mans, 8 titula na svetskom prvenstvu F1 i više od 100 titula na svetskom prvenstvu za motocikle. I dalje pomeramo granice kada je reč o performansama u moto-sport trkama. A najbolja otkrića koristimo pri izradi pneumatika koje prodajemo.

Pneumatik izabran za najbolje sportske automobile na svetu

U saradnji sa vodećim proizvođačima automobila radimo na tome da obezbedimo maksimalne performanse njihovih sportskih i luksuznih modela. Automobili kao što su Porsche 911 Carrera, BMW serije 5, Audi TT i Mercedes SLK imaju montirane pneumatike Dunlop kao deo originalne opreme. To je priznanje za performanse i kvalitet koje dobijate sa svakim pneumatikom Dunlop.

Saznajte više

Grafički hronološki prikaz moto-sporta